Boekpresentatie Genealogie Stolwijck – Stolck

Op zaterdag 17 september 2022, presenteerde oud-vrijwilliger van het Streekarchief Eiland IJsselmonde, Cor Stolk, zijn boek "Genealogie Stolwijck - Stolck, van Stolwijk naar Hendrik-Ido-Ambacht (1465-2022)". De presentatie werd gehouden in de Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht en was druk bezocht. Het eerste exemplaar werd door Cor uitgereikt aan de burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht, Jan Heijkoop. Voor de uitreiking van het eerste exemplaar gaf Cor Stolk een uitgebreide presentatie over de totstandkoming van het boek en zijn jarenlange speurtochten. 

Intekenaren konden het boek tegen betaling tijdens de boekpresentatie ophalen en overige geïnteresseerden kunnen een exemplaar aanschaffen bij het Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht. Het Genootschap is gevestigd in Den Brommert, Dorpsstraat 84, 3342 BD Hendrik-Ido-Ambacht. De prijs van het boek bedraagt € 52,50, maar dan krijgt u wel een flink werk van 484 bladzijden met veel informatie, historische feiten, afbeeldingen en foto's.

De Openingstijden van Den Brommert zijn: dinsdagmorgen van 9.00 tot 13.30 uur voor de documentatieruimten; woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 16.30 uur voor de tentoonstellingen en woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur is de cadeauwinkel open.

Ook kunt u via Cor Stolk zelf een exemplaar bestellen, neem hiervoor contact op met cor.stolck@upcmail.nl.

 

Nieuws
Previous reading
Aad Bos
Next reading
De Nieuwsbrief Herfst 2022 is uit!