Expositie “De archeologie van IJsselmonde” i.s.m. BOOR

BOORVan 21 april tot en met 17 juni 2016 organiseert het Bureau Oudheidkundig Onderzoek Rotterdam (BOOR) in samenwerking met het Streekarchief Eiland IJsselmonde de expositie "De archeologie van IJsselmonde".

Deze expositie omvat een selectie van de diverse archeologische opgravingen in de regio IJsselmonde. De gevonden voorwerpen zijn van eeuwen terug en geven een beeld hoe destijds in en rondom IJsselmonde gewoond en geleefd werd.

De expositie vindt plaats van donderdag 21 april tot en met 17 juni 2016 in de publieksruimte van de Stadswinkel IJsselmonde. De expositie is te bezoeken gedurende de reguliere openingstijden van de Stadswinkel (bekijk hier de openingstijden). De voorwerpen worden getoond in drie vitrines en op enkele panelen treft u nog meer informatie aan over de archeologische opgravingen.

imagesDe officiële opening van de expositie vindt plaats op donderdag 21 april 2016 om 15:00 uur. Donateurs van het Streekarchief ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de opening bij de nieuwsbrief van deze maand, maar overige belangstellenden en geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Nieuws
Previous reading
Opening Expositie “De Archeologie van IJsselmonde”
Next reading
BHIC geeft grootste collectie Brabantse stamboomgegevens vrij