Stamboomcafé in de bibliotheek IJsselmonde

Altijd al willen weten of je familie bent van Willem van Oranje? Stamboomonderzoekers Nico Verwey en Peter den Hartog vertellen je alles wat je moet weten bij de zoektocht naar je voorvaderen.

Waar kwamen je voorvaderen vandaan? Hoe zijn ze hier terechtgekomen? Deze vragen blijken voor velen zeer interessant; genealogie mag zich verheugen in een groeiende belangstelling.

Ervaren stamboomonderzoekers Peter den Hartog en Nico Verweij van het Streekarchief Eiland IJsselmonde vertellen je alles wat je moet weten voor de zoektocht naar je voorvaderen. Stamboomonderzoek, kan ik dat eigenlijk ook? Hoe begin je er eigenlijk aan? Waar kan je informatie vinden en wat doe je als je hopeloos vast zit met het onderzoek naar een familielid of -tak? Op deze en tal van andere vragen kun je antwoord krijgen tijdens het stamboomcafé van het Streekarchief in Bibliotheek IJsselmonde.

Voor startende stamboomonderzoekers is het van belang dat men eerst de 'recente' gegevens verzamelt. Doe zoveel mogelijk navraag bij je ouders of andere familieleden. Voor een goede start is het van belang dat je minimaal de geboortedata en de volledige namen van je grootouders weet!

  • Toegang: gratis
  • Locatie: Bibliotheek IJsselmonde
  • Tijd: 10:00 - 12:00 uur
  • Aanmelden: via onderstaande button

Nieuws
Previous reading
Gewijzigde openingstijden april, mei en juni 2017
Next reading
Namen van dragers van Koninklijke onderscheidingen online beschikbaar