Streekarchief in het nieuws – Dwars door Rijnmond

Op woensdag 16 augustus 2023 toog Erik Lemmers weer naar IJsselmonde voor een uitzending van zijn programma Dwars door Rijnmond wat op weekdagen tussen 10:00 - 13:00 wordt uitgezonden op RTV Rijnmond. De uitzending van die dag stond in het teken van de Historische Fiets- en Wandelroute IJsselmonde, een initiatief van de Stichting Streekarchief Eiland IJsselmonde. 

Tijdens de uitzending werd een gedeelte van de route gefietst (we hadden een fiets geregeld voor Erik) en gesproken met de initiatiefnemers en enkele lokale bewoners/ondernemers die wat over een locatie hebben verteld. Het was weer erg leuk om Erik op bezoek te hebben in IJsselmonde en het werd weer een leuke uitzending. Helaas eindigt het programma Dwars door Rijnmond, maar gelukkig keert Erik terug met een "lunch-programma" elke (werk)dag van 12:00-14:00 uur. We wensen hem uiteraard veel succes met zijn nieuwe programma!

Hieronder enkele foto's als impressie van de uitzending:

Hieronder vindt u de linkjes naar de uitzending van woensdag 16 augustus 2023, zodat u de uitzending nog kan terugluisteren:

10:00 - 11:00 uur

11:00 - 12:00 uur

12:00 - 13:00 uur

BRON: Website RTV Rijnmond

Nieuws
Previous reading
Fototentoonstelling Insula Mundi in de Bibliotheek IJsselmonde
Next reading
Website update