Streekarchief werkt mee aan Oud- en Nieuwproject IJssellicht

Het Streekarchief werkt samen met Stichting Insula Mundi, de Gebiedscommissie IJsselmonde, de gemeente Rotterdam en Bouwer en Bouwer, mee aan het project IJssellicht. Wat is IJssellicht? Zie o.a. dit item op Open Rotterdam en onderstaande aankondiging.

In samenwerking met de winkeliersvereniging Keizerswaard is er ook nog een leuke actie aan gekoppeld. Print onderstaande poster uit en hang hem voor uw raam of deel deze digitale versie via FaceBook met de tag @IJssellicht2020 en maak kans op een leuke prijs!

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave...

 

Tenslotte is er ook nog een prijsvraag. Geef het juiste antwoord op de drie onderstaande vragen en maak kans op een ingelijste historische foto uit IJsselmonde!   

1. Weet u nog waar deze jaknikkers stonden? 

2. Weet u wat hier gebouwd werd? 

3. Weet u waar Koningin Juliana op bezoek ging? 

Mail uw antwoord(en) voor 1 januari 2021 aan:  ijssellicht2020@gmail.com

Begin januari worden uit de goede inzendingen 3 winnaars getrokken. De winnaars mogen een foto uit de film ‘IJssellicht’ uitkiezen. De foto van uw keuze wordt op hoge kwaliteit afgedrukt en ingelijst. Deze prijs wordt u aangeboden door IJssellicht in samenwerking met Likejewijk, Streekarchief Eiland IJsselmonde en Insula Mundi.  

Kijk op oudejaarsavond tussen 23:00 en 01:00 uur naar IJssellicht via likejewijk.nl of Open Rotterdam TV!

Nieuws
Previous reading
Streekarchief in de prijzen gevallen
Next reading
STREEKARCHIEF MINIMAAL TOT 19 JANUARI 2021 GESLOTEN VOOR BEZOEK (UPDATE)!