Website update

De zomersluiting wordt als vanouds gebruikt om allerlei zaken op te pakken die gedurende het jaar vaak blijven liggen. Zo zijn er op maandag 31 juli op de studiezaal alle kabels en stekkerdozen onder handen genomen en ge(re)organiseerd en een aantal andere zaken, zoals de website, onder handen genomen. Hoewel de website regelmatig wordt geüpdatet met nieuwe artikelen en dergelijke, waren er enkele zaken die nog moesten worden opgelost. 

Zoekfunctie  

Met het toenemende aantal artikelen en onderwerpen die worden gepubliceerd op de website, die daardoor steeds groter en omvangrijker wordt, blijkt het (hoofd) menu niet altijd meer de meest logische weg om artikelen terug te vinden. Er is daarom een zoekfunctie toegevoegd aan het hoofdmenu. De zoekfunctie zoekt alleen op de website en stelt de bezoeker in staat simpel op onderwerp of naam te zoeken op de website.

Nieuwe opzet "bekende gezichten"

Hoewel de "bekende gezichten" al terug waren te vinden via het menu "ons werk", werd met het toenemende aantal toegevoegde bekende personen het terugvinden van een specifiek persoon ook een uitdaging. Naast het toevoegen van een zoekfunctie is  er nu ook een nieuwe indexpagina toegevoegd. In de nieuwe opzet zijn de bekende personen alfabetisch op achternaam gerangschikt en via deze indexpagina te vinden en te bekijken. 

Nieuws
Previous reading
Streekarchief in het nieuws – Dwars door Rijnmond
Next reading
Zomersluiting 2023