Wij zijn verhuisd!

Afgelopen maandag 19 september 2016, heeft het Streekarchief haar deuren op de nieuwe locatie geopend. Door het omvormen van het stadskantoor IJsselmonde aan de Herenwaard tot XL vestiging (voor de gehele regio Zuid gaan zij de gebieden IJsselmonde, Feijenoord en Charlois bedienen als hoofdvestiging op Zuid) en de daarmee gepaard gaande herschikking van de beschikbare ruimtes, was het Streekarchief genoodzaakt (intern) te verhuizen. Voor het Streekarchief hield dit concreet in dat zij moest verhuizen van kamer 0.20 op de begaande grond, naar kamer 2.22 op de tweede verdieping.

Iets ingeboet aan ruimte, maar wel veel compacter en gezelliger volgens de eerste bezoekers zijn wij uitermate tevreden met de nieuwe ruimte.

Voor bezoekers veranderd er in principe niets, al moeten zij zich nu wel melden bij de balie in de publieksruimte, waarna zij afhankelijk van bezetting en tijd aldaar of door de beveiliging of door een medewerker van het Streekarchief zullen worden opgehaald en naar boven worden begeleid.

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten in onze nieuwe ruimte!

Nieuws
Previous reading
Op 13 oktober weer een Stamboomcafé in Bibliotheek IJsselmonde
Next reading
Burendag 2016